Tilmeldingen til forårskurset er åben!

Skole og Forældre København holder forårskursus med fokus på samarbejdet mellem skolebestyrelsesmedlemmer

Årets forårskursus finder sted tirsdag d. 19. marts kl. 16.30-19.45 i Charlottehaven, Hjørringgade 12 C, 2100 København Ø.

Vi har glæden af at få besøg af den garvede debattør, chefredaktør og radiovært Lars Trier Mogensen, som stiller skarpt på spændingsfeltet mellem professionelle og frivillige i en bestyrelse.

Herudover vil der være en gruppeworkshop med fokus på det gode samarbejde mellem skolebestyrelser. Til at facilitere workshoppen får vi besøg af Mia Pallisgaard Hansen fra Procesværkstedet.

Du kan tilmelde dig forårskurset via dette link!

Tilmeldingsfristen er fredag d. 1. marts 2019 kl. 12.00, men da der er begrænsede pladser, opfordrer vi til, at du tilmelder dig hurtigst muligt.
Programmet ser ud som følger:
16.30-17.00: Velkomst, kaffe/the/snacks
17.00-17.45: Oplæg: Spændingsfeltet ml. professionelle og frivillige i en bestyrelse v/ Lars Trier Mogensen
17.45-18.00: Pause
18.00-19.30: Workshop: Hvordan skaber skolebestyrelserne et godt samarbejde på tværs v/ procesfacilitator Mia Pallisgaard Hansen
19.30-19.45: Opsamling
19.45: Middag i Charlottehavens restaurant

Vi glæder os til at se dig!

NB.
Deltagelse i kurset samt middagen er gratis for skolebestyrelsesmedlemmer i Københavns Kommune, men tilmeldingen er bindende. Ved udeblivelse faktureres skolen 500 kr. fra Skole og Forældre København.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til vores sekretariat på: sekretariat@skole-foraeldre-kbh.dk

31. januar 2019

30.06.15
Skole og Forældre København ønsker god sommer
Sommeren er over os og det betyder ferie. Vi skal slappe af og lade op til et spændende skoleår, hvor vi for alvor skal have folkeskolereformen ud...
25.05.18
Sæt kryds i kalenderen!
Skole og Forældre København holder efterårskursus den 26-27 oktober på Hotel Bella Sky!