Tilmeldingen til forårskurset

Skole og Forældre København sætter fokus på antimobning og klassefællesskaber og inviterer derfor DIG til forårskursus. Tilmeld dig nu!

Vi har fået rigtig mange tilmeldinger til vores forårskursus, så tilmeldingen er i øjeblikket lukket. Du kan dog udfylde tilmeldingen, og vi sætter dig på venteliste.

Mandag d. 6. marts kl. 16.30-21.00 afholder Skole og Forældre København forårskursus med temaet antimobning og klassefællesskaber.

Kurset foregår på Charlottehaven på Østerbro, hvor der også vil være rig mulighed for at sparre med andre skolebestyrelsesmedlemmer over en lækker middag efterfølgende.

Da der er begrænsede pladser opfordrer vi til, at du tilmelder dig med det samme. Det er gratis at deltage og tilmeldingen er bindende.
Du kan gå direkte til tilmeldingen her.

Vi glæder os til at se dig!

23. januar 2017

16.11.17
Jura ved BYOD og når skoler udlåner computere
Her er svar på de fleste spørgsmål og henvisninger til kilder