Tilmeldingen til forårskurset

Tilmeldingen til forårskurset

Skole og Forældre København sætter fokus på antimobning og klassefællesskaber og inviterer derfor DIG til forårskursus. Tilmeld dig nu!

Vi har fået rigtig mange tilmeldinger til vores forårskursus, så tilmeldingen er i øjeblikket lukket. Du kan dog udfylde tilmeldingen, og vi sætter dig på venteliste. 

Mandag d. 6. marts kl. 16.30-21.00 afholder Skole og Forældre København forårskursus med temaet antimobning og klassefællesskaber.

Kurset foregår på Charlottehaven på Østerbro, hvor der også vil være rig mulighed for at sparre med andre skolebestyrelsesmedlemmer over en lækker middag efterfølgende.

Da der er begrænsede pladser opfordrer vi til, at du tilmelder dig med det samme. Det er gratis at deltage og tilmeldingen er bindende. 
Du kan gå direkte til tilmeldingen her.

Vi glæder os til at se dig!

Udgivet den

23. januar 2017

af

ik

Læs også

18.03.16
Kortere skoledage: En konvertering af UU
Et forslag fra Københavns Kommune lyder på at konvertere Understøttende Undervisning til en to-voksenordning. I Skole og Forældre København kan vi se...
08.03.17
Heidi Spring på forårskurset 2017
Heidi Spring var oplægsholder på Skole og Forældre Københavns forårskursus 2017, og hun gjorde os meget klogere på, hvordan mobning skal gribes an i...