Skole og Forældre København søger kommunikationsstærkt og selvstændig studentermedhjælp

Skole og Forældre København søger kommunikationsstærkt og selvstændig studentermedhjælp

Skole og Forældre København søger en studentermedhjælper, der kan være med til at formidle vores budskaber samt bistå med ad hoc opgaver 10 til 15 timer ugentligt. Timetallet kan variere, og sammen tilpasser vi jobbet til dit studie.

​Skole og Forældre København søger en studentermedhjælper 10 til 15 timer ugentligt. Timetallet kan variere, og sammen tilpasser vi jobbet til dit studie. 
Vi forestiller os, at du er i gang med en kommunikationsfaglig- eller læreruddannelse gerne kombineret med it eller pædagogik. Du interesserer dig for den danske folkeskole, og er ikke bange for at tage fat på nye opgaver. 

Læs meget mere om jobbet i vedhæftede jobbeskrivelse, som du finder her.

Ansøgning med én af dine produktioner (artikel eller lign.) og CV sendes senest d. 2. februar 2018 kl. 12 til formand for Skole og Forældre København jens@skole-foraeldre-kbh.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte vores nuværende studentermedhjælper, Ida Kjellin på tlf. 2459 6768 eller formand for Skole og Forældre København Jens Schjødt Thorsen på tlf. 4082 0509 

 

Udgivet den

15. januar 2018

af

ik

Læs også

20.10.16
Indkaldelse til generalforsamling 2016
Hermed følger indkaldelsen til Skole og Forældre Københavns generalforsamling 2016
05.10.17
Københavns Kommune opretter et Ungeråd
Børne- og Ungdomsudvalget har afsat midler til etablering af et ungeråd i Københavns Kommune.