Skole og Forældre København ønsker god sommer

Sommeren er over os og det betyder ferie. Vi skal slappe af og lade op til et spændende skoleår, hvor vi for alvor skal have folkeskolereformen ud over rampen.

I fredags havde børnene sidste skoledag og 9. klasserne sagde farvel til folkeskolen og goddag til nye udfordringer i livet. De fleste godt klædt på af en mangfoldig folkeskole, som har givet dem både faglige og sociale kompetencer til at klare sig godt i livet fremover. Vores udfordring er at det skal gælde alle.

Samtidig med børnene kan vi i skolebestyrelserne også holde en velfortjent ferie efter et hårdt år, hvor mange havde deres første år i skolebestyrelsen samtidig med at der skulle tages stilling til en række ting i forbindelse med folkeskolereformen, hvor vi har et stort ansvar med at lægge rammerne for skolen som en del af dens strategiske ledelse. I sommerferien kan vi lade op til næste skoleår, hvor vi også har nok at tage fat på. Ikke mindst med at få folkeskolereformen endnu mere ud over rampen.

30. juni 2015

01.11.16
Undervisningsministeriets hæfter om skolebestyrelsesarbejde
Her kan du finde links til de forskellige hæfter, Undervisningsministeriet har udarbejdet om skolebestyrelsesarbejde