Skal du med til vores efterårskursus?

Hvis ikke du allerede har sat kryds i kalenderen d. 3.-4. november, så gør det nu. Du er nemlig inviteret med til Skole og Forældre Københavns efterårskursus.

Igen i år afholder Skole og Forældre København efterårskursus for alle skolebestyrelsesmedlemmer i Københavns Kommune.
Kurset vil finde sted på Hotel Bella Sky, og vi vil blandt andet få besøg af Vincent F. Hendricks som skal gøre os meget klogere på årets tema dannelse

Så har du ikke allerede sat kryds i kalenderen d. 3.-4. november 2017, så synes vi du skal gøre det nu. Så er du nemlig helt klar til at få tilmeldt dig, når invitationerne sendes rundt i starten af august.

Vi håber på at se dig!

23. juni 2017

07.08.17
Skal du med på efterårskursus?
Skole og Forældre København inviterer alle skolebestyrelsesmedlemmer i Københavns Kommune til efterårskursus d. 3.-4. november 2017 på Hotel Bella...
12.10.17
Medunderskrivelse på forslag til Skole og Forældres landsmøde 2017
I Skole og Forældre København har vi udarbejdet et forslag vedr. elevers alsidige udvikling i folkeskolen. Bliv medunderskriver her!