Princip for elevers erhvervspraktik i udskolingen

Skole og Forældre København har udarbejdet et eksempel på et princip om erhvervspraktik i udskolingen, som I kan bruge til inspiration.

Her finder du et eksempel på et princip om erhvervspraktik i udskolingen udarbejdet af Skole og Forældre København. Brug princippet som inspiration eller brug det som det er, hvis I kan lide det.
Vi mener det er vigtigt, at eleverne kommer ud og 'snuser' til forskellige arbejdspladser og få udvidet deres horisont.

Du kan finde eksemplet i redigérbart word-format lige her

14. november 2016

15.01.18
Skole og Forældre København søger kommunikationsstærkt og selvstændig studentermedhjælp
Skole og Forældre København søger en studentermedhjælper, der kan være med til at formidle vores budskaber samt bistå med ad hoc opgaver 10 til 15...
14.09.17
Orienteringsmøde om Budget 18
I dag er der blevet afholdt orienteringsmøde om Københavns Kommunes Budget18 - Pia Allerslevs sidste budget som Børne og Ungdomsborgmester.