Princip for elevers erhvervspraktik i udskolingen

Skole og Forældre København har udarbejdet et eksempel på et princip om erhvervspraktik i udskolingen, som I kan bruge til inspiration.

Her finder du et eksempel på et princip om erhvervspraktik i udskolingen udarbejdet af Skole og Forældre København. Brug princippet som inspiration eller brug det som det er, hvis I kan lide det.
Vi mener det er vigtigt, at eleverne kommer ud og 'snuser' til forskellige arbejdspladser og få udvidet deres horisont.

Du kan finde eksemplet i redigérbart word-format lige her

14. november 2016

20.08.15
Tilmeld dig Skole og Forældre Københavns efterårskursus
Tilmeldingen til Skole og Forældre Københavns efterårskursus er åben, så skynd dig at tilmeld dig!
18.03.16
Kortere skoledage: En konvertering af UU
Et forslag fra Københavns Kommune lyder på at konvertere Understøttende Undervisning til en to-voksenordning. I Skole og Forældre København kan vi se...