Invitation til dialogmøde med politikerne i Børne- og Ungdomsudvalget

Vil du være med til at drøfte skolebestyrelsernes samarbejde med politikerne i Børne- og Ungdomsudvalget, samt mulighederne for indflydelse på den skolepolitiske agenda i København, så kom til dialogmøde d. 10 oktober kl. 17.00 i rådhusets festsal

Onsdag den 10. oktober kl. 17.00-19.00 inviterer politikerne i Børne- og Ungdomsudvalget til dialogmøde i rådhusets festsal.

På dialogmødet har du som skolebestyrelsesmedlem, i Københavns Kommune, mulighed for at udveksle synspunkter og drøfte forslag med politikerne i Børne- og Ungdomsudvalget.

Der bliver bl.a. lagt op til dialog omkring, hvordan kvaliteten på kommunens skoler kan forbedres, og hvordan skolebestyrelserne kan styrkes - ikke mindst i forhold til samarbejde på tværs af skolerne.

Du kan se programmet og tilmelde dig dialogmødet via selve invitationen!

Tilmeldingsfristen er fredag d. 5. oktober.

Dialogmødet afholdes i festsalen på Københavns Rådhus (på 2. sal), Rådhuspladsen 1, 1550 København V.

15. september 2018

01.06.15
Efterårskursus 30-31. oktober 2015
Skole og Forældre København inviterer hermed alle skolebestyrelsesmedlemmer i København på efterårskursus om skolereformens første år samt...
30.06.15
Folkeskolereformen
Folkeskolereformen har nu stået på et år, og dens virke variere meget fra skole til skole.