Invitation til dialogmøde med politikerne i Børne- og Ungdomsudvalget

Invitation til dialogmøde med politikerne i Børne- og Ungdomsudvalget

Vil du være med til at drøfte skolebestyrelsernes samarbejde med politikerne i Børne- og Ungdomsudvalget, samt mulighederne for indflydelse på den skolepolitiske agenda i København, så kom til dialogmøde d. 10 oktober kl. 17.00 i rådhusets festsal

Onsdag den 10. oktober kl. 17.00-19.00 inviterer politikerne i Børne- og Ungdomsudvalget til dialogmøde i rådhusets festsal.

På dialogmødet har du som skolebestyrelsesmedlem, i Københavns Kommune, mulighed for at udveksle synspunkter og drøfte forslag med politikerne i Børne- og Ungdomsudvalget.

Der bliver bl.a. lagt op til dialog omkring, hvordan kvaliteten på kommunens skoler kan forbedres, og hvordan skolebestyrelserne kan styrkes - ikke mindst i forhold til samarbejde på tværs af skolerne.

Du kan se programmet og tilmelde dig dialogmødet via selve invitationen!

Tilmeldingsfristen er fredag d. 5. oktober.

Dialogmødet afholdes i festsalen på Københavns Rådhus (på 2. sal), Rådhuspladsen 1, 1550 København V.

Udgivet den

15. september 2018

af

ik

Læs også

07.08.17
Skal du med på efterårskursus?
Skole og Forældre København inviterer alle skolebestyrelsesmedlemmer i Københavns Kommune til efterårskursus d. 3.-4. november 2017 på Hotel Bella...
14.11.16
Princip for elevers erhvervspraktik i udskolingen
Skole og Forældre København har udarbejdet et eksempel på et princip om erhvervspraktik i udskolingen, som I kan bruge til inspiration.