Invitation til dialogmøde med politikerne i Børne- og Ungdomsudvalget

Vil du være med til at drøfte skolebestyrelsernes samarbejde med politikerne i Børne- og Ungdomsudvalget, samt mulighederne for indflydelse på den skolepolitiske agenda i København, så kom til dialogmøde d. 10 oktober kl. 17.00 i rådhusets festsal

Onsdag den 10. oktober kl. 17.00-19.00 inviterer politikerne i Børne- og Ungdomsudvalget til dialogmøde i rådhusets festsal.

På dialogmødet har du som skolebestyrelsesmedlem, i Københavns Kommune, mulighed for at udveksle synspunkter og drøfte forslag med politikerne i Børne- og Ungdomsudvalget.

Der bliver bl.a. lagt op til dialog omkring, hvordan kvaliteten på kommunens skoler kan forbedres, og hvordan skolebestyrelserne kan styrkes - ikke mindst i forhold til samarbejde på tværs af skolerne.

Du kan se programmet og tilmelde dig dialogmødet via selve invitationen!

Tilmeldingsfristen er fredag d. 5. oktober.

Dialogmødet afholdes i festsalen på Københavns Rådhus (på 2. sal), Rådhuspladsen 1, 1550 København V.

15. september 2018

30.06.15
Folkeskolereformen
Folkeskolereformen har nu stået på et år, og dens virke variere meget fra skole til skole.
30.06.15
De nye principper - virker de?
Folkeskolereformen har stillet krav om at nytænke mange områder i skolens hverdag. Skolebestyrelsens rolle i dette arbejde har været at sammensætte...