God sommer!

Sommeren er over os, og sammen med børnene kan skolebestyrelserne holde en velfortjent sommerferie.

Skole og Forældre København vil gerne ønske alle skolebestyrelsesmedlemmer en rigtig dejlig sommer. Vi har været meget glade for jeres indsats og engagement i dette skoleår, og vi vil nu bruge ferien på at lade op til endnu et spændende skoleår og se frem til kommunalvalget samt vores helt eget efterårskursus, som vi stærkt opfordrer jer til at deltage i.

Rigtig god sommer og på gensyn!

23. juni 2017

30.06.15
Fritidsstrukturen
Efter to høringer med hhv. over 700 og 1000 høringssvar, er rammerne nu besluttet omkring hver skole. Det har været et kaotisk forløb med totalt...
28.02.18
Skole og Forældre København inviterer til forårskursus!
Foråret er lige om hjørnet, og derfor er det tid til et nyt inspirerende forårskursus torsdag d. 5 april kl. 16.30-19.00.