God sommer!

Sommeren er over os, og sammen med børnene kan skolebestyrelserne holde en velfortjent sommerferie.

Skole og Forældre København vil gerne ønske alle skolebestyrelsesmedlemmer en rigtig dejlig sommer. Vi har været meget glade for jeres indsats og engagement i dette skoleår, og vi vil nu bruge ferien på at lade op til endnu et spændende skoleår og se frem til kommunalvalget samt vores helt eget efterårskursus, som vi stærkt opfordrer jer til at deltage i.

Rigtig god sommer og på gensyn!

23. juni 2017

14.09.17
Orienteringsmøde om Budget 18
I dag er der blevet afholdt orienteringsmøde om Københavns Kommunes Budget18 - Pia Allerslevs sidste budget som Børne og Ungdomsborgmester.
23.01.17
Datoer for Skole og Forældre Københavns kurser i 2017
Skole og Forældre København afholder igen i år kurser for alle skolebestyrelsesmedlemmer i København. Her kan du læse de præcise datoer, så du...