Forårskursus i Skole og Forældre København

Nu er der ikke længe til, at Skole og Forældre København afholder forårskursus. Sæt derfor kryds i kalenderen torsdag d. 19. maj kl. 16-20.30

I Skole og Forældre København afholder vi hvert år et forårskursus for alle skolebestyrelsesmedlemmerne i København. Derfor skal du nu sætte et stort kryds i kalenderen torsdag d. 19. maj 2016 kl. 16.00-20.30

Temaet for årets forårskursus vil være ’Understøttende undervisning’, og der vil være spændende oplæg og mulighed for sparring med andre skolebestyrelsesmedlemmer.

Nærmere info om lokalitet samt tilmelding følger snarest muligt.

18. marts 2016

20.08.15
Tilmeld dig Skole og Forældre Københavns efterårskursus
Tilmeldingen til Skole og Forældre Københavns efterårskursus er åben, så skynd dig at tilmeld dig!
23.01.17
Tilmeldingen til forårskurset
Skole og Forældre København sætter fokus på antimobning og klassefællesskaber og inviterer derfor DIG til forårskursus. Tilmeld dig nu!