Folkeskolereformen

Folkeskolereformen har nu stået på et år, og dens virke variere meget fra skole til skole.

Hvordan er det gået med det første år af folkeskolereformen og nye arbejdstidsregler? Det er i hvert fald meget forskelligt fra skole til skole. Er det bare blevet mere af det samme eller er det virkelig blevet en mere spændende og varieret skoledag ikke mindst til glæde for de elever, der ikke lærer bedst på den traditionelle måde. På basis af, hvad vi hører kniber det ikke mindst med den understøttende undervisning, faglig fordybelse og lektiehjælp, den varierede skoledag og mange steder med at få FSR-pædagogernes styrker frem, da de ikke er blevet en del af teamene på skolen.

For at få flere facts, vil vi henvende os til alle skolebestyrelserne med henblik på, hvad der spiller og hvad der ikke spiller på netop jeres skole set med forældre og skolebestyrelsesøjne.

Et af de områder, der bliver fuld fokus på er Faglig Fordybelse og Lektiehjælp, da det bliver obligatorisk her efter folketingsvalget. Dvs fra det kommende skoleår. Her har I som skolebestyrelser en stor rolle at spille med at lægge rammerne og visionerne for hvad I vil på jeres skole, så det bliver til gavn for alle børnene. Både de fagligt svage og de fagligt stærke. Skole og Forældre København samarbejder i øjeblikket med forvaltningen med henblik på at få udarbejdet værktøjer til at hjælpe med jeres proces i skolebestyrelserne, så I kan lave principper på et fagligt grundlag.

30. juni 2015

18.03.16
Skole og Forældre København tilbyder kurser til din skolebestyrelse
Nu kan du ansøge Skole og Forældre København om penge til et kursus for din skolebestyrelse
07.08.17
Skal du med på efterårskursus?
Skole og Forældre København inviterer alle skolebestyrelsesmedlemmer i Københavns Kommune til efterårskursus d. 3.-4. november 2017 på Hotel Bella...