Efterårskursus 30-31. oktober 2015

Skole og Forældre København inviterer hermed alle skolebestyrelsesmedlemmer i København på efterårskursus om skolereformens første år samt lektiehjælp og faglig fordybelse.

Efterårskurset bliver afholdt d. 30.-31. oktober 2015Tivoli Hotel og Congress Center.

På efterårskurset skal vi dykke ned i emner såsom, hvor langt vi er med Folkeskolereformen i København, og så vil Adam Valeur Hansen holde et oplæg omkring lektiehjælp og faglig fordybelse.
Ved deltagelse på efterårskurset fås en enestående mulighed for at networke med andre skolebestyrelsesmedlemmer, samt være en del af forskellige workshops, der blandt andet beskæftiger sig med evaluering af Skolereformens første år i de københavnske folkeskoler.

Vi glæder os til at se dig til efterårskurset.

/Skole og Forældre København

Adam Valeur Hansen er afdelingsleder på Grønvangskolen og undervisningskonsulent. Derudover har han skrevet cand.pæd. speciale om lektier.
Du kan læse nærmere om ham og hans projekter her

1. juni 2015

16.11.17
Jura ved BYOD og når skoler udlåner computere
Her er svar på de fleste spørgsmål og henvisninger til kilder
08.11.17
Valgmøde om FNs verdensmål og Danmarkskanonens betydning for Folkeskolen i København
Kom og hør politikernes mening og diskuter med dem om, hvilken betydning FNs 17 verdensmål og Danmarkskanonen bør have for Folkeskolen i København.