Budget 2016

Politikerne har besluttet, at der til næste år skal spares mere end 100 millioner på Børne- og unge området. Det er absurd at spare et år, hvor vi virkelig skal få folkeskolereformen til at flyve og få en vanskellig fritidsreform på skinner samtidig med at vi stadig har en udfordring på inklusionsområdet. Det er ikke acceptabelt!.

I august vil vi henvende os til alle skolebestyrelsesformændene i København med henblik på en fælles henvendelse til politikerne om at prioritere folkeskoleområdet. Det håber vi kan gøre indtryk.

3. juli 2015

30.06.15
Skole og Forældre København ønsker god sommer
Sommeren er over os og det betyder ferie. Vi skal slappe af og lade op til et spændende skoleår, hvor vi for alvor skal have folkeskolereformen ud...