Budget 2016

Politikerne har besluttet, at der til næste år skal spares mere end 100 millioner på Børne- og unge området. Det er absurd at spare et år, hvor vi virkelig skal få folkeskolereformen til at flyve og få en vanskellig fritidsreform på skinner samtidig med at vi stadig har en udfordring på inklusionsområdet. Det er ikke acceptabelt!.

I august vil vi henvende os til alle skolebestyrelsesformændene i København med henblik på en fælles henvendelse til politikerne om at prioritere folkeskoleområdet. Det håber vi kan gøre indtryk.

3. juli 2015

16.11.17
Forsikringsforhold vedrørende BYOD og når skoler udlåner computere
Nogle skoler giver forkert eller meget mangelfuld information om forsikringsforholdene. Efter denne undersøgelse er der ikke længere nogen...
14.09.17
Orienteringsmøde om Budget 18
I dag er der blevet afholdt orienteringsmøde om Københavns Kommunes Budget18 - Pia Allerslevs sidste budget som Børne og Ungdomsborgmester.