Budget 2016

Politikerne har besluttet, at der til næste år skal spares mere end 100 millioner på Børne- og unge området. Det er absurd at spare et år, hvor vi virkelig skal få folkeskolereformen til at flyve og få en vanskellig fritidsreform på skinner samtidig med at vi stadig har en udfordring på inklusionsområdet. Det er ikke acceptabelt!.

I august vil vi henvende os til alle skolebestyrelsesformændene i København med henblik på en fælles henvendelse til politikerne om at prioritere folkeskoleområdet. Det håber vi kan gøre indtryk.

3. juli 2015

29.09.17
Dannelse og elevers alsidige udvikling
I Skole og Forældre København ønsker vi, at folkeskolen i højere grad understøtter den enkelte elevs alsidige udvikling.
14.11.16
Princip for elevers erhvervspraktik i udskolingen
Skole og Forældre København har udarbejdet et eksempel på et princip om erhvervspraktik i udskolingen, som I kan bruge til inspiration.