Tilmeldingen til forårskurset er åben

Skole og Forældre København sætter fokus på antimobning og klassefællesskaber og inviterer derfor DIG til forårskursus. Tilmeld dig nu!

Mandag d. 6. marts kl. 16.30-21.00 afholder Skole og Forældre København forårskursus med temaet antimobning og klassefællesskaber.

Kurset foregår på Charlottehaven på Østerbro, hvor der også vil være rig mulighed for at sparre med andre skolebestyrelsesmedlemmer over en lækker middag efterfølgende.

Da der er begrænsede pladser opfordrer vi til, at du tilmelder dig med det samme. Det er gratis at deltage og tilmeldingen er bindende.
Du kan gå direkte til tilmeldingen her.

Vi glæder os til at se dig!

23. januar 2017

12.10.17
Medunderskrivelse på forslag til Skole og Forældres landsmøde 2017
I Skole og Forældre København har vi udarbejdet et forslag vedr. elevers alsidige udvikling i folkeskolen. Bliv medunderskriver her!
15.01.18
Skole og Forældre København søger kommunikationsstærkt og selvstændig studentermedhjælp
Skole og Forældre København søger en studentermedhjælper, der kan være med til at formidle vores budskaber samt bistå med ad hoc opgaver 10 til 15...