Tilmeldingen til forårskurset er åben

Skole og Forældre København sætter fokus på antimobning og klassefællesskaber og inviterer derfor DIG til forårskursus. Tilmeld dig nu!

Mandag d. 6. marts kl. 16.30-21.00 afholder Skole og Forældre København forårskursus med temaet antimobning og klassefællesskaber.

Kurset foregår på Charlottehaven på Østerbro, hvor der også vil være rig mulighed for at sparre med andre skolebestyrelsesmedlemmer over en lækker middag efterfølgende.

Da der er begrænsede pladser opfordrer vi til, at du tilmelder dig med det samme. Det er gratis at deltage og tilmeldingen er bindende.
Du kan gå direkte til tilmeldingen her.

Vi glæder os til at se dig!

23. januar 2017

14.11.16
Princip for elevers erhvervspraktik i udskolingen
Skole og Forældre København har udarbejdet et eksempel på et princip om erhvervspraktik i udskolingen, som I kan bruge til inspiration.
27.05.16
Slides fra Forårskurset 2016
Skole og Forældre København har holdt forårskursus om Understøttende Undervisning. Gik du glip af kurset? Så kan du finde materialet her.