Tilmeldingen til forårskurset er åben

Skole og Forældre København sætter fokus på antimobning og klassefællesskaber og inviterer derfor DIG til forårskursus. Tilmeld dig nu!

Mandag d. 6. marts kl. 16.30-21.00 afholder Skole og Forældre København forårskursus med temaet antimobning og klassefællesskaber.

Kurset foregår på Charlottehaven på Østerbro, hvor der også vil være rig mulighed for at sparre med andre skolebestyrelsesmedlemmer over en lækker middag efterfølgende.

Da der er begrænsede pladser opfordrer vi til, at du tilmelder dig med det samme. Det er gratis at deltage og tilmeldingen er bindende.
Du kan gå direkte til tilmeldingen her.

Vi glæder os til at se dig!

23. januar 2017

22.09.15
Efterårsseminar for skolebestyrelsesmedlemmer 2013
Her kan du læse programmet for efterårsseminariet 2013
23.06.17
Skal du med til vores efterårskursus?
Hvis ikke du allerede har sat kryds i kalenderen d. 3.-4. november, så gør det nu. Du er nemlig inviteret med til Skole og Forældre Københavns...