Skal du med på efterårskursus?

Skal du med på efterårskursus?

Skole og Forældre København inviterer alle skolebestyrelsesmedlemmer i Københavns Kommune til efterårskursus d. 3.-4. november 2017 på Hotel Bella Sky.

Så er det nye skoleår så småt i gang, og det betyder at vi ligeså stille nærmer os Skole og Forældre Københavns efterårskursus 2017. 
I år vil temaet være dannelse og vi vil få besøg af Vincent F. Hendricks, som skal hjælpe os med at blive meget klogere på emnet. Derudover vil der også være workshops med dannelse i fokus samt rig mulighed for at networke med andre skolebestyrelsesmedlemmer i Københavns Kommune. Derudover har vi også inviteret politikerne fra Børne- og Ungdomsudvalget fra Københavns Kommune til paneldebat fredag aften, hvor der også vil være mulighed for at stille spørgsmål i små gruppedrøftelser. 

Du kan læse mere om kurset og det foreløbige program i denne indbydelse, eller gå direkte til tilmeldingen ved at klikke her

Da der er begrænsede pladser opfordrer vi til, at du tilmelder dig allerede nu. Bemærk, at deltagelse er gratis, men ved udeblivelse fratækkes skolen 500 kr. 

 

Vi håber på at se DIG! 

Senest opdateret den

7. august 2017

af

ik

Læs også

23.01.17
Tilmeldingen til forårskurset er åben
Skole og Forældre København sætter fokus på antimobning og klassefællesskaber og inviterer derfor DIG til forårskursus. Tilmeld dig nu!
08.03.17
Tak for et godt forårskursus!
Skole og Forældre København takker for et godt forårskursus med spændende oplæg fra Heidi Spring om mobning og klassefællesskaber