Program for kursus om folkeskolereformen 22. februar 2014

Er din skole reformklar? Workshops om folkeskolereformen

9:00 Ankomst, morgenbrød og kaffe

9:30 Tobias Børner Stax, Direktør i Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune, gør status for kommunens planer for udrulningen af folkeskolereformen i Kommunen

11:30 Lone Gitte Hansen, Skolebestyrelsesformand, Strandgårdskolen i Ishøj fortæller, hvordan din skole kan komme til at se ud. Strandgårdskolen var en af de største inspirationskilder til reformen og de har derfor allerede implementeret mange af de initiativer, der er i reformen.

12:30 Frokost
Workshops om principper

Efter en kort introduktion til at udarbejde principper vil der være workshops, hvor der arbejdes med de konkrete principper.

Her vil vi blandt andet komme ind på forældrenes ansvar, motion og bevægelse, den åbne skole, samarbejde med fritidsinstitutioner, lektiehjælp og arbejdet med læringsmål.

15:00 Kaffe og kage
Workshops om principper (fortsat)

16:30 Afslutning og orientering om skolebestyrelsesvalg 2014 om ved Formand for Skole og Forældre København, Jens Thosrsen

22. september 2015