Orienteringsmøde om Budget 18

I dag er der blevet afholdt orienteringsmøde om Københavns Kommunes Budget18 - Pia Allerslevs sidste budget som Børne og Ungdomsborgmester.

Helt overordnet ser budgettet OK ud.

På positivsiden:

• 220 millioner kr til fagligt løft i de ældste klasser.
  • Helhedsrenoveringer af skoler gøres færdig.
  • Flere skoler og i det hele taget plads til de flere børn, der vil være i København de kommende år: 50 nye skolespor.
  • Udvidelse af skolesocialrådgiverordning.
  • Styrkelse af klubindsats for udsatte børn.

På negativsiden:

Voldsom nedskæring på 2-sprogsområdet. Alle integrationsvejlederne fyres. Rigtig uheldigt, når vi stadig har et fagligt efterslæb og vi ser stigende polarisering og mindre inkludering i fællesskabet af en del af disse børn.

Gik du glip af mødet, eller er du blot nysgerrig? Så kan du finde slides fra mødet lige her.

14. september 2017

23.01.17
Tilmeldingen til forårskurset
Skole og Forældre København sætter fokus på antimobning og klassefællesskaber og inviterer derfor DIG til forårskursus. Tilmeld dig nu!
01.11.16
Undervisningsministeriets hæfter om skolebestyrelsesarbejde
Her kan du finde links til de forskellige hæfter, Undervisningsministeriet har udarbejdet om skolebestyrelsesarbejde