Orienteringsmøde om Budget 18

I dag er der blevet afholdt orienteringsmøde om Københavns Kommunes Budget18 - Pia Allerslevs sidste budget som Børne og Ungdomsborgmester.

Helt overordnet ser budgettet OK ud.

På positivsiden:

• 220 millioner kr til fagligt løft i de ældste klasser.
  • Helhedsrenoveringer af skoler gøres færdig.
  • Flere skoler og i det hele taget plads til de flere børn, der vil være i København de kommende år: 50 nye skolespor.
  • Udvidelse af skolesocialrådgiverordning.
  • Styrkelse af klubindsats for udsatte børn.

På negativsiden:

Voldsom nedskæring på 2-sprogsområdet. Alle integrationsvejlederne fyres. Rigtig uheldigt, når vi stadig har et fagligt efterslæb og vi ser stigende polarisering og mindre inkludering i fællesskabet af en del af disse børn.

Gik du glip af mødet, eller er du blot nysgerrig? Så kan du finde slides fra mødet lige her.

14. september 2017

08.11.17
Valgmøde om FNs verdensmål og Danmarkskanonens betydning for Folkeskolen i København
Kom og hør politikernes mening og diskuter med dem om, hvilken betydning FNs 17 verdensmål og Danmarkskanonen bør have for Folkeskolen i København.
14.11.16
Princip for elevers erhvervspraktik i udskolingen
Skole og Forældre København har udarbejdet et eksempel på et princip om erhvervspraktik i udskolingen, som I kan bruge til inspiration.