Orienteringsmøde om Budget 18

I dag er der blevet afholdt orienteringsmøde om Københavns Kommunes Budget18 - Pia Allerslevs sidste budget som Børne og Ungdomsborgmester.

Helt overordnet ser budgettet OK ud.

På positivsiden:

• 220 millioner kr til fagligt løft i de ældste klasser.
  • Helhedsrenoveringer af skoler gøres færdig.
  • Flere skoler og i det hele taget plads til de flere børn, der vil være i København de kommende år: 50 nye skolespor.
  • Udvidelse af skolesocialrådgiverordning.
  • Styrkelse af klubindsats for udsatte børn.

På negativsiden:

Voldsom nedskæring på 2-sprogsområdet. Alle integrationsvejlederne fyres. Rigtig uheldigt, når vi stadig har et fagligt efterslæb og vi ser stigende polarisering og mindre inkludering i fællesskabet af en del af disse børn.

Gik du glip af mødet, eller er du blot nysgerrig? Så kan du finde slides fra mødet lige her.

14. september 2017

23.01.17
Datoer for Skole og Forældre Københavns kurser i 2017
Skole og Forældre København afholder igen i år kurser for alle skolebestyrelsesmedlemmer i København. Her kan du læse de præcise datoer, så du...
30.06.15
Folkeskolereformen
Folkeskolereformen har nu stået på et år, og dens virke variere meget fra skole til skole.