Medunderskrivelse på forslag til Skole og Forældres landsmøde 2017

Medunderskrivelse på forslag til Skole og Forældres landsmøde 2017

I Skole og Forældre København har vi udarbejdet et forslag vedr. elevers alsidige udvikling i folkeskolen. Bliv medunderskriver her!

Læs hele forslaget her

Den alsidige udvikling er vigtig for, at det er 'hele' mennesker, der kommer ud af folkeskolen - mennesker, der får et godt liv og deltager aktivt i samfundets udvikling både gennem arbejde og som borger i et demokrati. Dette kan ske gennem kreativitet, opfindsomhed, problemløsning, kommunkation etc. 
Vi ønsker at forskere arbejder med, hvordan man i praksis kan sikre at opnå disse elementer i skolen samt udvikler metoder til - så vidt muligt - at måle disse elementer. 

Hvis du er delegeret til Landsforeningen Skole og Forældres landsmøde, og vil være medunderskriver samt medstiller af dette forslag, må du meget gerne tilkendegive det til os på mail sekretariat@skole-foraeldre-kbh.dk, hvor du oplyser dit fulde navn og skole. 

Senest opdateret den

12. oktober 2017

af

ik

Læs også

07.08.17
Skal du med på efterårskursus?
Skole og Forældre København inviterer alle skolebestyrelsesmedlemmer i Københavns Kommune til efterårskursus d. 3.-4. november 2017 på Hotel Bella...
18.03.16
Kortere skoledage: En konvertering af UU
Et forslag fra Københavns Kommune lyder på at konvertere Understøttende Undervisning til en to-voksenordning. I Skole og Forældre København kan vi se...