Foreløbigt program og oplægsholdere på årets Efterårskursus

Nu kan vi løfte sløret for oplægsholdere og det foreløbige program på Skole og Forældre Københavns Efterårskursus!

Sommerferien er lige om hjørnet, men før vi siger god sommerferie herfra, vil vi lige løfte sløret for det foreløbige program for dette års efterårskursus.

Efterårskurset løber af stablen i weekenden d. 26-27 oktober - og hvis du ikke allerede har sat kryds i kalderen, så gør det endelig nu!

Årets kursustema er, som tidligere afsløret, "Forældre som ressource i folkeskolen". Til at sætte spot på dette har vi i år glæden af at få selskab af disse tre spændende og kompetente oplægsholdere:

John Halse
Gro Emmertsen Lund
Hanne Knudsen

Da der, som bekendt, tiltræder en masse nye, engagerede skolebestyrelsesmedlemmer efter sommerferien, har vi valgt at lave et tosporet kursusforløb, hvor det ene spor er direkte målrettet de nye medlemmer.
Gennem oplæg og workshops introduceres der her til arbejdet i skolebestyrelsen, og til de rettigheder og pligter man har som bestyrelsesmedlem. Vi håber herigennem at kunne give de nye medlemmer - dig - en masse gode og relevante input til, hvordan man kan tilrettelægge udførelsen af dette vigtige hverv.

Det foreløbige program for kurset ser ud som følger:

15.00: Indtjekning
16.30: Kaffe, snacks og en lille sandwich
17.00: Oplæg fra forvaltningen samt workshops
20.00: Middag
Herefter underholdning for egen regning

9.00: Fælles oplæg v/ John Halse
10.30: Generalforsamling i Skole og Forældre København
12.00: Spor 1: Oplæg v/ Gro Emmertsen Lund, Spor 2: Introkursus for nye skolebestyrelsesmedlemmer
13.15: Frokost
14.30: Spor 1: Oplæg v/Hanne Knudsen, Spor 2: Introkursus for nye skolebestyrelsesmedlemmer fortsat
15.45: Spor 1: Opsamling og networking, Spor 2: Introkursus for nye skolebestyrelsesmedlemmer fortsat
16.00: Opsamling og afslutning

Efterårskurset er gratis for alle bestyrelsesmedlemmer på de Københavnske folkeskoler.

Vi sender den officielle invitation med tilmeldlingslink ud efter sommerferien, når de nye skolebestyrelsesmedlemmer er tiltrådt. Så hold øje her på siden eller på vores Facebookside!

6. juli 2018

21.03.18
Vigtig viden om skolebestyrelsen
Hvem sidder egentlig i en skolebestyrelse? Og hvor tit afholdes der møder? Og hvad skal du gøre, hvis du vil stille op til skolebestyrelsesvalget?...
21.03.18
Vil du stille op?
Går du med tanker om at stille op til skolebestyrelsesvalget? Læs hvordan du gør her.